Volg onze social media kanalen!

Wij zijn De Fysio Heerenveen, waar herstel persoonlijk wordt. Onze praktijk biedt een zorgzame en oprechte benadering van fysiotherapie, waardoor patiënten zich gewaardeerd en begrepen voelen. Met een toewijding aan hoge kwaliteit behandelingen en een professionele aanpak, zijn wij uw vertrouwde partner voor een snel herstel.

Op de hoogte blijven van De Fysio Heerenveen? We zijn ook via social media te volgen! Hier delen we zowel informatie over onze behandeling, behandelwijze en het onderhouden van een gezonde levensstijl maar geven we ook een kijkje in onze dagelijkse werkzaamheden en alles daaromheen.

Instagram: @defysioheerenveen

Facebook: De Fysio Heerenveen

Social Media

Wil je altijd op de hoogte blijven? Volg dan onze social media kanalen:

Featured