Voor net dat laatste stapje

(Trainings-)advies

Training is een sport op zich. Alleen als alle parameters juist zijn is verbetering van de (sport)prestatie mogelijk.

Naarmate de prestaties toenemen wordt het vinden van een manier om te verbeteren steeds moeilijker. De te investeren arbeid weegt soms niet meer op tegen de te behalen winst en de balans tussen inspanning en rust raakt zoek.

Maatwerk
Wij kunnen u helpen uw prestaties te optimaliseren doormiddel van advies. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het bijwonen van trainingen ter beoordeling van trainingstechnieken, het maken van trainingsschema’s en het adviseren in eetgewoonten. Het maakt daarbij niet uit of u in teamverband of individueel sport. Het advies is altijd maatwerk.

Trainers & Coaches
Bent u een trainer of coach en kampt u met vraagstukken als;

  • Waarom zijn mijn sporters zo vaak geblesseerd?
  • Hoe kan ik blessures in mijn team voorkomen?
  • Geven mijn trainingen wel een optimaal rendement?
  • Haal ik het beste uit mijn team?
  • Zijn mijn oefeningen wel geschikt?

Wij kunnen u adviseren naar optimaal rendement van uw trainingen. Bel ons gerust eens voor meer informatie. We komen graag bij uw training kijken.
De Fysio Heerenveen

Bij De Fysio Heerenveen zijn we overtuigd van de noodzaak van één op één begeleiding, iedere behandeling opnieuw. Alleen zo kunnen we de ideale omstandigheid creëren voor optimaal herstel. Snel en effectief!

“Fijn dat er bij jullie zoveel persoonlijke aandacht en tijd is voor de patiënt. Ik voel mij welkom!”

Waarom Fysio Heerenveen?

Iedere klant en behandeling is uniek

Bij De Fysio Heerenveen zijn we dan ook overtuigd van de noodzaak van één op één begeleiding, iedere behandeling opnieuw. Alleen zo kunnen we de ideale omstandigheid creëren voor optimaal herstel. Snel en effectief!

Alleen persoonlijke begeleiding

De Fysio Heerenveen staat voor een persoonlijke en doelgerichte aanpak. Wij begeleiden u daarom altijd één-op-één, ook tijdens oefentherapie. We geloven namelijk dat alleen persoonlijke begeleiding u het optimale rendement van uw training zal opleveren.

Hoge standaard

Wij willen weten welke behandeling werkt. Daarom laten onze therapeuten zich continu bijscholen, niet omdat het moet, maar omdat we het willen. De Fysiotherapeutische zorgverlening bij De Fysio Heerenveen is dan ook gebaseerd op de meest recente wetenschappelijke inzichten.

Cliënt staat centraal

Bij De Fysio Heerenveen kijken we niet alleen naar het (bewegings)‘probleem’ maar vooral ook naar de impact van dat probleem op uw dagelijkse leven. Pijn en bewegingsdisfunctie is immers op zichzelf vaak niet het probleem, maar wel dat u daarmee niet meer met uw kleinkind kan voetballen, of kan traplopen. Vanuit die visie is de benadering van ieder probleem aan het houdings- en bewegingsapparaat uniek.

Trainingsadvies in Heerenveen

Wilt u advies om uw sportprestaties te optimaliseren?

Maak eens een afspraak bij onze fysiotherapeut, misschien kunnen we ook voor jou het verschil maken...