Voor een betrouwbaar oordeel

Second Opinion

Als patiënt wilt u soms meer informatie over uw blessure of over de behandeling ervan. Mogelijk wilt u meer informatie over een aanstaande operatie aan het bewegingsapparaat en de herstelperiode daarna. Misschien twijfelt u over uw lopende behandeling. Soms is het daarom gewenst om een tweede partij een aanvullend onderzoek te laten doen. 

Bij De Fysio kunt u terecht met al uw vragen. Wij beantwoorden deze discreet en geven u ons onafhankelijke oordeel. Weten waar u aan toe bent is wel zo fijn!

Second opinion

Bij De Fysio Heerenveen zijn we overtuigd van de noodzaak van één op één begeleiding, iedere behandeling opnieuw. Alleen zo kunnen we de ideale omstandigheid creëren voor optimaal herstel. Snel en effectief!

“Fijn dat er bij jullie zoveel persoonlijke aandacht en tijd is voor de patiënt. Ik voel mij welkom!”

Waarom Fysio Heerenveen?

Iedere klant en behandeling is uniek

Bij De Fysio Heerenveen zijn we dan ook overtuigd van de noodzaak van één op één begeleiding, iedere behandeling opnieuw. Alleen zo kunnen we de ideale omstandigheid creëren voor optimaal herstel. Snel en effectief!

Alleen persoonlijke begeleiding

De Fysio Heerenveen staat voor een persoonlijke en doelgerichte aanpak. Wij begeleiden u daarom altijd één-op-één, ook tijdens oefentherapie. We geloven namelijk dat alleen persoonlijke begeleiding u het optimale rendement van uw training zal opleveren.

Hoge standaard

Wij willen weten welke behandeling werkt. Daarom laten onze therapeuten zich continu bijscholen, niet omdat het moet, maar omdat we het willen. De Fysiotherapeutische zorgverlening bij De Fysio Heerenveen is dan ook gebaseerd op de meest recente wetenschappelijke inzichten.

Cliënt staat centraal

Bij De Fysio Heerenveen kijken we niet alleen naar het (bewegings)‘probleem’ maar vooral ook naar de impact van dat probleem op uw dagelijkse leven. Pijn en bewegingsdisfunctie is immers op zichzelf vaak niet het probleem, maar wel dat u daarmee niet meer met uw kleinkind kan voetballen, of kan traplopen. Vanuit die visie is de benadering van ieder probleem aan het houdings- en bewegingsapparaat uniek.

Second Opinion in Heerenveen

Wilt u meer informatie over uw blessure of de behandeling ervan?

Maak eens een afspraak bij onze fysiotherapeut, misschien kunnen we ook voor jou het verschil maken...