Wij hebben verstand van bewegen

Fysiotherapie Heerenveen

Tot het moment dat u last krijgt van uw rug, die zeurende knie, of een pijnlijke schouder, denkt u wellicht nooit na over hoe uw lichaam beweegt. Bij De Fysio doen we dat wel, het is onze passie.

Expert
Als expert op het gebied van bewegend functioneren is de Fysiotherapeut bij uitstek degene waar men terecht kan met klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat. Dus als u zich afvraagt hoe u zo snel mogelijk weer kunt herstellen van die blessure of bewegingsbeperking dan bent u bij ons aan het juiste adres.

De Fysio Heerenveen is er voor iedereen met een hulpvraag op het gebied van het houdings- en bewegingsapparaat, hetzij ter herstel of revalidatie, hetzij ter preventie.

Kwaliteit
De fysiotherapeuten van De Fysio Heerenveen zijn BIG geregistreerd, voldoen aan de laatste bij- en nascholingseisen en zijn opgenomen in het Centraal Kwaliteitsregister Fysiotherapie (CKR). Maar bovenal deze kwaliteitseisen vinden wij ons vak vooral erg leuk. 

Bij De Fysio Heerenveen zijn we overtuigd van de noodzaak van één op één begeleiding, iedere behandeling opnieuw. Alleen zo kunnen we de ideale omstandigheid creëren voor optimaal herstel. Snel en effectief!

“Fijn dat er bij jullie zoveel persoonlijke aandacht en tijd is voor de patiënt. Ik voel mij welkom!”

Waarom Fysio Heerenveen?

Iedere klant en behandeling is uniek

Bij De Fysio Heerenveen zijn we dan ook overtuigd van de noodzaak van één op één begeleiding, iedere behandeling opnieuw. Alleen zo kunnen we de ideale omstandigheid creëren voor optimaal herstel. Snel en effectief!

Alleen persoonlijke begeleiding

De Fysio Heerenveen staat voor een persoonlijke en doelgerichte aanpak. Wij begeleiden u daarom altijd één-op-één, ook tijdens oefentherapie. We geloven namelijk dat alleen persoonlijke begeleiding u het optimale rendement van uw training zal opleveren.

Hoge standaard

Wij willen weten welke behandeling werkt. Daarom laten onze therapeuten zich continu bijscholen, niet omdat het moet, maar omdat we het willen. De Fysiotherapeutische zorgverlening bij De Fysio Heerenveen is dan ook gebaseerd op de meest recente wetenschappelijke inzichten.

Cliënt staat centraal

Bij De Fysio Heerenveen kijken we niet alleen naar het (bewegings)‘probleem’ maar vooral ook naar de impact van dat probleem op uw dagelijkse leven. Pijn en bewegingsdisfunctie is immers op zichzelf vaak niet het probleem, maar wel dat u daarmee niet meer met uw kleinkind kan voetballen, of kan traplopen. Vanuit die visie is de benadering van ieder probleem aan het houdings- en bewegingsapparaat uniek.

Fysiotherapie in Heerenveen

Heb jij ook al langer bestaande klachten?

Maak eens een afspraak bij onze fysiotherapeut, misschien kunnen we ook voor jou het verschil maken...