Stap voor stap, maar wel vooruit!

Revalidatie fysiotherapie

Onder revalidatie verstaan we de behandelperiode na bijvoorbeeld een operatie of zwaar letsel. Dit start vaak direct na ontslag uit het ziekenhuis of revalidatiecentrum en begint vaak bij u thuis.

Revalidatie begint vaak met adviezen en kleine oefeningen. De Fysiotherapeut bepaalt per consult de juiste parameters voor de oefeningen. Soms iets gas terug, soms iets erbij. Zo werken we samen richting uw eigen persoonlijke doel.

Operaties of zware letsels waarbij wij vaak revalidatie fysio uitvoeren zijn o.a.:

  • Knieprothese
  • Heupprothese / heupoperatie
  • Hernia-operatie
  • Kruisbandplastiek
  • Meniscusoperatie


Ook vóór de operatie zinvol

Revalidatie is niet alleen nodig ná de operatie. Het kan soms verstandig zijn om vóór de operatie bepaalde voorwaarden voor herstel te creëren met als doel een snellere en effectievere revalidatie na de operatie. Bij De Fysio Heerenveen weten we precies wat u kunt verwachten en welke voorwaarden kunnen bijdragen aan een spoedig herstel.

Revalidatie fysio zorgt voor:

Bij De Fysio Heerenveen zijn we overtuigd van de noodzaak van één op één begeleiding, iedere behandeling opnieuw. Alleen zo kunnen we de ideale omstandigheid creëren voor optimaal herstel. Snel en effectief!

“Fijn dat er bij jullie zoveel persoonlijke aandacht en tijd is voor de patiënt. Ik voel mij welkom!”

Waarom Fysio Heerenveen?

Iedere klant en behandeling is uniek

Bij De Fysio Heerenveen zijn we dan ook overtuigd van de noodzaak van één op één begeleiding, iedere behandeling opnieuw. Alleen zo kunnen we de ideale omstandigheid creëren voor optimaal herstel. Snel en effectief!

Alleen persoonlijke begeleiding

De Fysio Heerenveen staat voor een persoonlijke en doelgerichte aanpak. Wij begeleiden u daarom altijd één-op-één, ook tijdens oefentherapie. We geloven namelijk dat alleen persoonlijke begeleiding u het optimale rendement van uw training zal opleveren.

Hoge standaard

Wij willen weten welke behandeling werkt. Daarom laten onze therapeuten zich continu bijscholen, niet omdat het moet, maar omdat we het willen. De Fysiotherapeutische zorgverlening bij De Fysio Heerenveen is dan ook gebaseerd op de meest recente wetenschappelijke inzichten.

Cliënt staat centraal

Bij De Fysio Heerenveen kijken we niet alleen naar het (bewegings)‘probleem’ maar vooral ook naar de impact van dat probleem op uw dagelijkse leven. Pijn en bewegingsdisfunctie is immers op zichzelf vaak niet het probleem, maar wel dat u daarmee niet meer met uw kleinkind kan voetballen, of kan traplopen. Vanuit die visie is de benadering van ieder probleem aan het houdings- en bewegingsapparaat uniek.

Revalidatie Fysiotherapie in Heerenveen

Ben jij aan het revalideren van een operatie of zwaar letsel?

Maak eens een afspraak bij onze fysiotherapeut, misschien kunnen we ook voor jou het verschil maken...