Behandeling en preventie

Sportfysiotherapie

Bij De Fysio houden we van sport en bewegen. We weten hoe frustrerend het kan zijn als een blessure de sportprestatie in de weg staat. Het maakt daarbij niet uit of u nou amateur- of topsporter bent.

Sportspecifiek

De Fysio is er voor iedere sporter, amateur of professioneel. Voetbal, tennis, basketbal, volleybal of korfbal? Of toch liever hardlopen of zwemmen? Onze sportfysiotherapeuten zijn in staat om u sportspecifieke hersteltrainingen aan te bieden waarbij het accent wordt gelegd op uw specifieke sport. Hierdoor wordt het revalideren niet alleen leuker maar ook effectiever.

Preventie

Het voordeel van sportspecifieke hersteltraining is dat er tegelijk kan worden gestuurd op blessurepreventie. Het aanleren van de juiste technieken is immers de basis voor een blessurevrije sportbeoefening. Daar heeft u de rest van uw sportieve carrière dus ook nog wat aan! 
Sportblessure fysio
Trainingsadvies legpress fysio

Bij De Fysio Heerenveen zijn we overtuigd van de noodzaak van één op één begeleiding, iedere behandeling opnieuw. Alleen zo kunnen we de ideale omstandigheid creëren voor optimaal herstel. Snel en effectief!

“Fijn dat er bij jullie zoveel persoonlijke aandacht en tijd is voor de patiënt. Ik voel mij welkom!”

Waarom Fysio Heerenveen?

Iedere klant en behandeling is uniek

Bij De Fysio Heerenveen zijn we dan ook overtuigd van de noodzaak van één op één begeleiding, iedere behandeling opnieuw. Alleen zo kunnen we de ideale omstandigheid creëren voor optimaal herstel. Snel en effectief!

Alleen persoonlijke begeleiding

De Fysio Heerenveen staat voor een persoonlijke en doelgerichte aanpak. Wij begeleiden u daarom altijd één-op-één, ook tijdens oefentherapie. We geloven namelijk dat alleen persoonlijke begeleiding u het optimale rendement van uw training zal opleveren.

Hoge standaard

Wij willen weten welke behandeling werkt. Daarom laten onze therapeuten zich continu bijscholen, niet omdat het moet, maar omdat we het willen. De Fysiotherapeutische zorgverlening bij De Fysio Heerenveen is dan ook gebaseerd op de meest recente wetenschappelijke inzichten.

Cliënt staat centraal

Bij De Fysio Heerenveen kijken we niet alleen naar het (bewegings)‘probleem’ maar vooral ook naar de impact van dat probleem op uw dagelijkse leven. Pijn en bewegingsdisfunctie is immers op zichzelf vaak niet het probleem, maar wel dat u daarmee niet meer met uw kleinkind kan voetballen, of kan traplopen. Vanuit die visie is de benadering van ieder probleem aan het houdings- en bewegingsapparaat uniek.

Sportfysio in Heerenveen

Heb jij een (sport)blessure?

Maak eens een afspraak bij onze sportfysiotherapeut, misschien kunnen we ook voor jou het verschil maken...