Achillespeesklachten

Knie fysiotherapie in Heerenveen

Knieklachten

Bij knieklachten heb je over het algemeen pijn in en rond je kniegewricht, maar er is vaak ook sprake van pijn in het onderbeen en de voet. De meeste knieklachten komen voor bij mensen die intensief sporten en bij senioren.

 

Sporters hebben vaak blessures als gevolg van een gescheurde meniscus of kruisband. Deze blessures kunnen verschrikkelijk pijn doen en er is een vrij langdurige herstelperiode nodig. Goede fysiotherapie kan bij deze blessures deze periode aanzienlijk verbeteren.

Je bent bij de Fysio Heerenveen aan het juiste adres voor:

Wat moet ik doen bij een knieblessure?

Fysio gespecialiseerd in knie

Soms komt het voor dat u niet in staat bent  om onze praktijk te bezoeken. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn na een operatie, zoals bij een nieuwe knie of nieuwe heup. In dat geval bezoekt De Fysio u gewoon thuis. Wel zo makkelijk!
 
Bel ons gerust op 0513-820991 indien u vragen heeft over de mogelijkheid om aan huis te worden behandeld. U kunt ook de button gebruiken voor het maken van een afspraak.
Soms komt het voor dat u niet in staat bent  om onze praktijk te bezoeken. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn na een operatie, zoals bij een nieuwe knie of nieuwe heup. In dat geval bezoekt De Fysio u gewoon thuis. Wel zo makkelijk!

Tijdens de fysiotherapeutische behandelingen kunnen verschillende specialismen worden toegepast:

Bij De Fysio Heerenveen zijn we overtuigd van de noodzaak van één op één begeleiding, iedere behandeling opnieuw. Alleen zo kunnen we de ideale omstandigheid creëren voor optimaal herstel. Snel en effectief!

Waarom Fysio Heerenveen?

Iedere klant en behandeling is uniek

Bij De Fysio Heerenveen zijn we dan ook overtuigd van de noodzaak van één op één begeleiding, iedere behandeling opnieuw. Alleen zo kunnen we de ideale omstandigheid creëren voor optimaal herstel. Snel en effectief!

Alleen persoonlijke begeleiding

De Fysio Heerenveen staat voor een persoonlijke en doelgerichte aanpak. Wij begeleiden u daarom altijd één-op-één, ook tijdens oefentherapie. We geloven namelijk dat alleen persoonlijke begeleiding u het optimale rendement van uw training zal opleveren.

Hoge standaard

Wij willen weten welke behandeling werkt. Daarom laten onze therapeuten zich continu bijscholen, niet omdat het moet, maar omdat we het willen. De Fysiotherapeutische zorgverlening bij De Fysio Heerenveen is dan ook gebaseerd op de meest recente wetenschappelijke inzichten.

Cliënt staat centraal

Bij De Fysio Heerenveen kijken we niet alleen naar het (bewegings)‘probleem’ maar vooral ook naar de impact van dat probleem op uw dagelijkse leven. Pijn en bewegingsdisfunctie is immers op zichzelf vaak niet het probleem, maar wel dat u daarmee niet meer met uw kleinkind kan voetballen, of kan traplopen. Vanuit die visie is de benadering van ieder probleem aan het houdings- en bewegingsapparaat uniek.

“Fijn dat er bij jullie zoveel persoonlijke aandacht en tijd is voor de patiënt. Ik voel mij welkom!”

Contact

Afspraak maken knieklachten

Wil je meer informatie of een afspraak maken? Bel ons op 0513 – 820991 of vul het onderstaande formulier in. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.